Bill & Hillary

Ik volg al een tijdje geen nieuws meer. Bewust. Tot een aantal jaar geleden las ik nog wel de Trouw, wat een heerlijke krant was dat zeg, enfin. Nu lees ik geen krant en kijk ook geen nieuws op tv meer. Ik kijk sowieso geen tv meer. Het past prima in de sobere en teruggetrokken leefstijl die ik nu even prefereer en waarvan ik nu zo geniet. Heerlijk hoor.

Nu was ik vandaag bij een klant en daar stelde iemand de vraag aan mij of ik wist wie de huidige president van de VS is. ‘Geen idee’ reageerde ik onbenullig. ‘Die engerd van een Trump is exit dat weet ik wel’. Ik heb het maar even opgezocht op mijn telefoon. Het is Joe Biden. Ik heb mij gelijk even ingelezen over de man. Wat een saaie lul is dat joh. Geen schandaal, steekpenningen of vreemde uitspraken. Niets helemaal niets.

Krakzinnige

Aan de ene kant is het een verademing natuurlijk na het regime van Trump. Ik hield mijn hart vast met die krankzinnige aan de knoppen in de VS. Ik zag hem er echt voor aan om Kim en zijn ‘Democratische’ Volksrepubliek te ‘nuken’. Maar oom Donald is afgedropen. De mafkees deed je terugverlangen naar zijn voorganger. Obama, dat was een sympathieke kerel zeg. Hoe hij destijds met het persbericht naar buiten kwam hoe ‘zijn’ Seals even meneer Osama hadden opgehaald. Meesterlijk. Ik ga er niet over door. Twee doodsbedreigingen in een jaar is genoeg voor Maus.

Ik blijf mij trouwens afvragen of die Obama niet Friese voorouders had. Spreek je zijn naam niet gewoon uit als Obbemae? Op zijn Fries?

Nu we het over presidenten hebben. Bill Clinton. Dat was ook een goede knakworst zeg. Alleen hij had destijds nooit moeten liegen over zijn affaire met dat meisje. Heel de wereld wist hoe het zat.

Een beeldschone jonge vrouw samen met een knappe charismatische man – toevallig ook de machtigste man op aarde- in een ruimte. Wat denk je dat er gebeurd? Joh! Echt?!

En gewoon jokkebrokke he?! “I dit not have a sexual relationship with that woman”. Die laatste twee woorden uit die zin: ‘That Woman’. Best wel degenererend voor Monica zeg. Arme meid.

Swingers

Nou ja Hillary heeft hem hilarisch genoeg vergeven. Ik denk dat ze er stiekem over gefantaseerd hebben die twee. Hillary en Bill hadden -als ze niet hoog op die politieke ladder hadden gestaan- gewoon swingers geweest joh. Jointje pilletje clubbezoekje. Prima hoor. Whatever rocks your boat.

Wij zitten hier opgescheept met Rutte. Ik heb vandaag mijn busje volgetankt. Voor het eerst boven de honderd euro af moeten rekenen. Een half jaar geleden was hen nog vijfentachtig euro Mark. Inflatiecorrectie? Brussel weer droog? Bill verloochende Hillary en Monica. Rutte naait de hardwerkende gewone man. Spring eens uit de band Mark, neem die pil, joint of stagiaire. Je zou bij mij een stuk sympathieker overkomen. Ik zou je makkelijker een misstap kunnen vergeven als je jou menselijke trekjes liet zien. Ik heb niets met fake facade of imitatie. Het beste of niets.

Goed ik ga maar eens aan de boekhouding. Tv kijken of de krant lezen gaat hem niet worden. Omzetbelasting 4e kwartaal dan weer wel. 

‘Wilt u geen mail meer ontvangen over uw aangifte omzetbelasting? Log in via

‘Inloggen voor ondernemers’ op de website van de belastingienst. Daar kunt u zich afmelden

voor onze mails’

Afmelden! Ja dat lijkt mij wel iets. Toch iets van humor die Rutte.

Fijne avond. 

%d bloggers liken dit: